Glasdør til private og erhverv

Hos Torp Glas tilbyder vi en glasdør på mål til private og erhverv i Gentofte, Hellerup, Lyngby og resten af Nordsjælland. Typisk anvendes de i kontorbygninger, men også hos private, som ønsker et mere stilrent look. 

Har du en virksomhed eller en bolig, hvor du eksempelvis ønsker en glasdør eller en helglasdør til din brusekabine eller mødelokalet, er vi klar til at levere varen.

Med helglasdøre får du nogle flotte døre, som fungerer både som et dekorerende element, lige så vel som det har nogle funktionelt og praktisk over sig. Med en glasdør kan du skabe et mere åbent miljø, der fremstår lysere og mere imødekommende.

Vi har mange forskellige typer, så du kan få designet det udtryk og den stemning, du gerne vil have.

Få et lysere rum med en glasdør

På et kontor er interiøret vigtigt for arbejdsglæden og inspirationen. Der skal være lyst og behageligt at opholde sig, og det skal skabe en følelse af frihed og positivitet.​

Her kommer vi ind i billedet og kan montere nogle flotte, lyse døre i rigtig høj kvalitet, som ikke blot tjener en funktion, men som også har en synlig dekorativ effekt.

Er du interesseret i at høre mere om forskellige typer helglasdøre, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder samt ser på, hvad du kunne tænke dig i forhold til udseende.

Skal det være gennemsigtig glas, eller skal det være matteret, så der også er lidt privatliv på kontoret? Vi kan levere alle de løsninger, du kan forestille dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du et ønske om at få skabt et lysere og mere åben frirum på kontoret, hvor der ikke er mørke kontorer bag store, tunge døre, kan vi montere nogle af de flotteste glasdøre på markedet. De er særdeles robuste og holdbare, og kvaliteten er helt i top.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din kommende glasdør. Ring til os på telefon 29 28 57 60 eller skriv til vores e-mail torpglas@gmail.com.​

Få et tilbud på helglasdøre

Beskriv kort din opgave og du vil få et tilbud på montering og opsætning af helglasdøre.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Torp Glas

CVR: 38247999

Kontakt

Telefon: 29 28 57 60

E-mail: torpglas@gmail.com