​Udskiftning af energiruder: Spar penge på varmen med energiglas

​Kunne du tænke dig at spare penge på din varmeregning, undgå varmetab og energioptimere din bolig, er du kommet til det helt rette firma.

Hos Torp Glas tilbyder vi professionel udskiftning af energiruder for både private boligejere såvel som forskellige former for erhverv i blandt andet Lyngby, Gentofte og Hellerup samt andre nærliggende områder. Vi tilbyder også montering af energivinduer i forbindelse med tilbygninger og øvrigt nybyggeri.

Er der tale om ældre forsatsvinduer eller termovinduer, vil en udskiftning altid være rentabel. Vi monterer selvfølgelig nye energivinduer efter mål, så de passer til den pågældende bygning.

Start energioptimeringen med energivinduer

Hvis du ønsker at energioptimere din bolig eller øvrige bygning, vil en udskiftning af energiruder være et rigtigt godt sted at starte, idet vinduernes glas udgør en stor overflade.

Når vi monterer nye energivinduer, sker det altid med moderne energiglas, som holder kulden ude samtidig med at holde varmen inde. På den måde kan du både undgå træk, kuldebroer og varmetab.

Det er alt sammen noget, der kan mærkes på varmeregningen, indeklimaet og ikke mindst på miljøet. Samtidig er moderne energivinduer både mere praktiske og funktionelle end ældre vinduer. 

Hvad koster energiruder?

Vores priser på udskiftning af energiruder på mål varierer fra opgave til opgave, idet de blandt andet afhænger af, hvor mange energivinduer du skal have udskiftet, hvilken vinduesproducent du vælger, og hvor store de nye vinduer skal være.

Vi står derfor til rådighed med kyndig rådgivning og vejledning, så vi sammen kan finde den rette løsning, der passer til din økonomiske situation og husets udseende. Der er mange forskellige muligheder, og vi hjælper dig gerne i forhold til valg af farver, materialer og energiglas.

Når vi har fundet frem til den helt rigtige løsning, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris.

Kontakt os og hør mere eller få en pris på udskiftning af energiruder

​Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på udskiftning af energiruder, eller har du brug for yderligere information, kan vi altid kontaktes på telefon 29 28 57 60 eller e-mail torpglas@gmail.com. ​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Torp Glas

CVR: 38247999

Kontakt

Telefon: 29 28 57 60

E-mail: torpglas@gmail.com