Udskiftning af termoruder giver besparelser på varmeregningen

​Hos Torp Glas i Gentofte nær Lyngby og Hellerup tilbyder vi udskiftning af termoruder for private og erhverv. Det kan også være montering af termoruder efter mål i nybyggeri og tilbyggeri.

Det er altid rentabelt med udskiftning af termoruder, hvis der er tale om ældre termoruder eller forsatsvinduer. Vi tilbyder naturligvis montering af termoruder efter mål, så ruden bliver tilpasset bygningen.​

Vi hjælper med termoruder efter mål

Det fleste former for energioptimering starter med udskiftning af energiruder, eftersom vinduerne udgør en stor yderflade. Træk, kuldebroer og varmetab koster på varmeregningen, miljøet og indeklimaet. Og montering af termoruder sker med moderne energiruder, som både holder kulden ude og varme inde. Dertil kommer, at moderne vinduer er langt mere funktionelle og praktiske end ældre vindueselementer.

Vi tilbyder montering af termoruder efter mål, men også efter behov. Vi kommer gerne med råd og vejledning, hvis du ønsker udskiftning af termoruder, så du får en god løsning, som passer til din økonomi på både kort og lang sigt.

​Vi råder også gerne om valg af materialer, farver og ruder, for der er mange muligheder. Det kan for eksempel være lydisolerende vinduer ud til en befærdet vej, og vi kan også tage hensyn til solvente vinduer.

Få et uforpligtende tilbud på termoruder efter mål

Vores butik har åbent fra tirsdag til fredag kl. 14.00 til 16.00, hvor vi gerne drøfter muligheden for udskiftning af termoruder, men du kan altid ringe til os på telefon 29 28 57 60 eller skriv en e-mail til torpglas@gmail.com. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud på montering af energiruder efter mål.​

Få et tilbud på termoruder

Beskriv din opgave på udskiftning og montering af termoruder og vi vender tilbage med et godt tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Torp Glas

CVR: 38247999

Kontakt

Telefon: 29 28 57 60

E-mail: torpglas@gmail.com