​Indramning af billeder for private og erhverv

Hos Torp Glas i Gentofte nær Hellerup og Lyngby tilbyder vi indramning af billeder, og det kan være for private, erhverv og offentlige institutioner. Alle kan naturligvis selv købe rammer til sine billeder, men vi tilbyder helt unikke løsninger med indramning af billeder, hvor selve rammen er individuelt tilpasset billedets størrelse og rummets udformning.

Vi tilbyder individuel indramning af billeder​

Måske har du et bestemt billede eller en særlig plakat, som ikke passer ind i en standardramme, eller måske vil du gøre noget ekstra ud af et eller flere billeder. 

Vi udfører indramning af plakater og billeder præcis, som du ønsker, og vi kommer gerne med gode råd til design, farver og materialer. Vi kan også lave en serie, hvor rammerne har forskellige farver, eller hvor rammernes design giver et sammenhængende udtryk.

Virksomheder og offentlige myndigheder kan stille nogle særlige krav, når rum og fællesarealer skal indrettes, og her kan vi tilbyde en samlet løsning på indramning af billeder. 

Vi kan også hænge rammerne op, hvis I ønsker det. Det er stort set kun fantasien, som er begrænsende, og vi sikrer naturligvis, at det hele bliver pænt og repræsentabelt.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud​

Du er velkommen til at kigge forbi butikken fra tirsdag til fredag kl. 14.00 til 16.00, men du kan også ringe til os på telefon 29 28 57 60 eller skriv en e-mail til torpglas@gmail.com. Derpå kan vi drøfte dine ønsker og behov, og så kan vi give en pris eller et uforpligtende tilbud på indramning af malerier eller billeder.​​

Få et tilbud på indramning

Beskriv kort din opgave og du vil få et tilbud på indramning af dine billeder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Torp Glas

CVR: 38247999

Kontakt

Telefon: 29 28 57 60

E-mail: torpglas@gmail.com