Sikkerhedsglas, der ikke giver skader, hvis det smadres​

Er du på udkig efter sikkerhedsglas? I så fald kan vi hos Torp Glas hjælpe både private og erhverv. Vi har især mange kunder fra byer som Gentofte, Hellerup og Lyngby. Vi laver alt inden for sikkerhedsglas, som blandt andet kan bruges til:

  • Altanafskærmning
  • ​Balustre
  • ​Overdækket terrasse
  • ​Døre og vinduer
  • Butikker.

Det primære formål med sikkerhedsglas er, at det ikke skal give skader, såfremt det smadres. Sikkerhedsglas er altså glas, hvor du ikke kommer til skade, hvis det skulle gå i stykker, i og med at det ikke splintrer. Det er især institutioner og offentlige virksomheder, der har behov for sikkerhedsglas, men det anvendes også i mange private hjem.​

Vi tilbyder sikkerhedsglas til private og erhverv

Er du på udkig efter sikkerhedsglas til en lav pris, der lever op til samtlige lovkrav på området, er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder sikkerhedsglas til private boliger og til dit drivhus, ligesom at vi hjælper offentlige virksomheder og institutioner. 

Vores glas overholder alle regler, og vi tilbyder endvidere lamineret glas og hærdet glas. Lamineret glas er flere lag glas, der er lagt sammen ved hjælp af plastfolie. Hærdet glas er dannet ved, at det varmes op til en høj temperatur. Det er især modstandsdygtigt over for trykpåvirkning.

Kontakt os med det samme for mere information

Har du behov for sikkerhedsglas, er vi uden tvivl de rigtige at tage kontakt til. Vi kan hjælpe både private og erhverv med sikkerhedsglas til alt fra døre og vinduer til altanafskærmninger. 

For os er ingen opgave altså hverken for lille eller for kompliceret, og vi hjælper dig med glas, der ikke skader dig, hvis det skulle gå i stykker. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller vil du høre om vores fordelagtige priser, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan enten vælge at ringe til os på telefon 29 28 57 60 eller sende en besked til torpglas@gmail.com

Vi glæder os meget til at høre fra dig.​

​Få et tilbud på sikkerhedsglas

Beskriv kort din opgave og du vil få et tilbud på montering og opsætning af sikkerhedsglas.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Torp Glas

CVR: 38247999

Kontakt

Telefon: 29 28 57 60

E-mail: torpglas@gmail.com