Altanafskærmning

Altanafskærmning i glas

Er du på udkig efter afskærmning til din altan, så kan vi hos Torp Glas tilbyde den rette løsning. Vi har mange års erfaring som glarmester, og vi kan tilbyde smukke og sikre løsninger til fordelagtige priser i forbindelse med altanafskærmning i glas for både privatpersoner og erhvervskunder.

Vi kører blandt andet ud til kunder i Gentofte, Hellerup, Lyngby og omegn, og vi kommer også gerne en tur forbi dig for at måle din altan op og gennemgå de forskellige muligheder med dig.

Alternativt kan du også kigge forbi hos os i Gentofte. Vi har åbent fra tirsdag til fredag mellem kl. 14 og 16.

Få en sikker glasløsning

Vi tilbyder blandt andet altanafskærmning i sikkerhedsglas, som har den unikke egenskab, at glasset ikke forårsager skader i tilfælde af, at det bliver smadret.

Denne løsning er særligt velegnet til offentlige virksomheder og institutioner, men der er også mange privatpersoner, der vælger sikkerhedsglas i forbindelse med deres altanafskærmning.​

Vores glasløsninger overholder alle de gældende regler på området, og vi tilbyder både lamineret og hærdet glas. Lamineret glas har flere lag glas, der holdes sammen ved hjælp af plastfolie, hvorimod hærdet glas dannes ved en opvarmning til en høj temperatur. Det har især den store fordel, at det er modstandsdygtigt over for trykpåvirkninger.

Ingen opgave er for stor eller for lille til os, og vi tilbyder naturligvis altid løsninger efter mål, så du kan få lige netop den glasafskærmning, der passer i størrelsen til din altan.

Kontakt os og få en pris på altanafskærmning

Kunne du tænke dig at høre mere om vores sikkerhedsglas, har du brug for rådgivning og vejledning omkring mulige løsninger, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en afskærmning til din altan, hører vi meget gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon (+45) 29 28 57 60, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail torpglas@gmail.com eller besøge os.

Kontakt vores glarmester og få et uforpligtende tilbud

Derudover er du altid velkommen til at ringe til vores glarmester, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for vinduer, glas, rammer og spejle, eller hvis du ønsker priser.

Kontakt os i dag