Sikkerhedsglas

Sikkerhedsglas, der ikke giver skader, hvis det smadres​

Er du på udkig efter sikkerhedsglas? I så fald kan vi hos Torp Glas hjælpe både private og erhverv. Vi har især mange kunder fra byer som Gentofte, Hellerup og Lyngby. Vi laver alt inden for sikkerhedsglas, som blandt andet kan bruges til:

Det primære formål med sikkerhedsglas er, at det ikke skal give skader, såfremt det smadres. Sikkerhedsglas er altså glas, hvor du ikke kommer til skade, hvis det skulle gå i stykker, i og med at det ikke splintrer. Det er især institutioner og offentlige virksomheder, der har behov for sikkerhedsglas, men det anvendes også i mange private hjem.

Vi tilbyder sikkerhedsglas til private og erhverv

Er du på udkig efter sikkerhedsglas til en lav pris, der lever op til samtlige lovkrav på området, er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder sikkerhedsglas til private boliger og til dit drivhus, ligesom at vi hjælper offentlige virksomheder og institutioner.

Vores glas overholder alle regler, og vi tilbyder endvidere lamineret glas og hærdet glas. Lamineret glas er flere lag glas, der er lagt sammen ved hjælp af plastfolie. Hærdet glas er dannet ved, at det varmes op til en høj temperatur. Det er især modstandsdygtigt over for trykpåvirkning.

Kontakt os med det samme for mere information

Har du behov for sikkerhedsglas, er vi uden tvivl de rigtige at tage kontakt til. Vi kan hjælpe både private og erhverv med sikkerhedsglas til alt fra døre og vinduer til altanafskærmninger.

For os er ingen opgave altså hverken for lille eller for kompliceret, og vi hjælper dig med glas, der ikke skader dig, hvis det skulle gå i stykker. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller vil du høre om vores fordelagtige priser, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan enten vælge at ringe til os på telefon (+45) 29 28 57 60 eller sende en besked til torpglas@gmail.com.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.​

Kontakt vores glarmester og få et uforpligtende tilbud

Derudover er du altid velkommen til at ringe til vores glarmester, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for vinduer, glas, rammer og spejle, eller hvis du ønsker priser.

Kontakt os i dag