Spejle

Opsætning af spejl på mål – og altid efter dine individuelle ønsker

Har du brug for professionel opsætning af spejl, tilbyder Torp Glas professionel montering i alle typer boliger i Gentofte, Hellerup, Lyngby og omegn.

Står du og mangler nye spejle på mål i din bolig, eller trænger du til forandring, kan vi hjælpe dig med opsætningen, således at det hænger, som det skal – stabilt og sikkert.

Vi sætter både badeværelsesspejle og almindelige spejle op og tilbyder også helt unikke spejle på mål, som er skåret efter dine ønsker. Søger du en professionel fagspecialist, der f.eks. ved alt om montering og opsætning af spejl med silikone, er vi det rette sted for dig.

Få et flot resultat – lad os om opsætning af spejl i din bolig

Det kan være noget af en opgave at opsætte spejle i eksempelvis badeværelset. Her skal der de rette værktøjer og ikke mindst viden om, hvordan dette udføres korrekt, til.

Vi har mange års erfaring og kan derfor bero på egenhændig erfaring og ekspertise, så du får et spejl, der er fuget og sat helt fast med et flot finish.

Spejle på mål i mange stilarter

Har du planer om opsætning af spejl i badeværelse eller spejle flere steder i din bolig, kommer vi gerne og giver et tilbud på en løsning.

Vi har mange typer spejle på mål at vælge imellem, så du kan vælge frit ud fra dine ønsker og præferencer til udseende og ikke mindst udformning.

Spejle er med til at skabe liv i en bolig, lige så vel som at det har nogle praktiske egenskaber, der er uundværlige, når du skal børste tænder, sætte hår og meget andet.

Få et konkret tilbud på opsætning af spejle på mål

Står du med en konkret opgave, hvor du mangler en kompetent ekspert til opsætning af spejle af forskellig karakter i din bolig, kan vi være behjælpelige. Vi kommer gerne og giver et konkret tilbud, samt kommer med forslag til løsninger.

Du kan kontakte os for flere informationer, priser og meget mere på telefon (+45) 29 28 57 60 eller skrive til os på vores e-mail torpglas@gmail.com.​

Kontakt vores glarmester og få et uforpligtende tilbud

Derudover er du altid velkommen til at ringe til vores glarmester, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for vinduer, glas, rammer og spejle, eller hvis du ønsker priser.

Kontakt os i dag