Glasvæg

Montering af brusevæg efter mål og andre former for bruseafskærmning

Hos Torp Glas tilbyder vi brusevæg efter mål andre former for bruseafskærmning i badeværelser hos private, boligselskaber, bygherrer og håndværkere i blandt andet Lyngby, Gentofte, Hellerup og i resten af Nordsjælland. Skal du have fremstillet en brusevæg på mål, så den passer præcis til rummet og designet, er vi klar til at hjælpe.

Vi tilbyder også opsætning af glasvæg i mødelokaler som rumopdeling eller lignende for virksomheder og offentlige myndigheder, der har brug for en nem og fleksibel måde at opdele et rum på. Vi er yderst kvalitetsbevidste i alt, vi foretager os, hvorfor din opgave er i trygge hænder hos os.

Glas brusevæg efter mål efter individuelt ønske

Det er populært med jacuzzi, men de fleste mennesker foretrækker et rummeligt badeværelse med en bruser bag en bruseafskærmning i glas, som passer helt unikt til det enkelte badeværelse.

Det kan også være en brusevæg på mål ved siden af et badekar, hvis der er plads nok. Vi kan tilbyde enhver form for bruseafskærmning, så det passer til rummets udtryk og dine særlige ønsker.

Der er uendeligt mange muligheder, og vi kan naturligvis også lave den, så den beklæder væggen.

Det kan for eksempel være en lille brusevæg, som skærmer af for det værste vandpjaskeri, eller det kan være en lukket brusekabine med døre, hvis du foretrækker det.​ Vi kan tilbyde alle former for funktionelle og lækre badeværelsesløsninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på bruseafskærmning

Der er mange måder at skabe et nyt udtryk på i dit badeværelse. Vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning inden for bruseafskærmning, som imødekommer de præferencer og ønsker, du har.

Skal vi se på en løsning til dig? Kontakt os på telefon (+45) 29 28 57 60 eller på e-mail torpglas@gmail.com for at høre mere om dine muligheder på blandt andet brusevæg i glas eller montering af brusevæg. Du kan også indhente et uforpligtende tilbud.

Kontakt vores glarmester og få et uforpligtende tilbud

Derudover er du altid velkommen til at ringe til vores glarmester, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for vinduer, glas, rammer og spejle, eller hvis du ønsker priser.

Kontakt os i dag