Forsatsvinduer

Forsatsvinduer giver mindre støj og mindsker forbruget

​Hos Torp Glas tilbyder vi montering af forsatsvinduer og termoruder i høj kvalitet i alle typer boliger og bygninger i Gentofte, Hellerup og Lyngby. Døjer du meget med støjgener fra nærliggende veje og trafik, og kan dine gamle vinduer ikke holde på varmen – da vil forsatsvinduer være en god investering, der reducerer støjen og mindsker dit energiforbrug.

Uanset om du er bosat eller arbejder i en ældre eller ny bygning, kan forsatsruder bidrage til at holde støjen ude og varmen inde. Vi kan montere forskellige typer vinduer, der kan sidde inden for med eksempelvis hængsler, så de slutter helt tæt. Det er et billigere og nemmere alternativ til dig, der ikke vil til at udskifte alle vinduer.

Spar penge med forsatsvinduer og få et bedre indeklima

Ud over den lyddæmpende effekt, som forsatsvinduer kan have, kan de også skabe et bedre indeklima i forhold til luften. Har du ældre vinduer, der er utætte, kan varmen trænge ud gennem små sprækker, og du skal bruge mere energi og penge på at varme boligen op.

Ved at få monteret denne type vinduer, kan du spare mange penge på årsbasis og få en jævn temperatur i boligen.

Vil du høre mere om de forskellige løsninger vi kan tilbyde, kommer vi gerne og fortæller dig mere om de mange fordele ved forsatsruder. Der er flere måder at gøre det på, hvorfor vi sammen skal blive enige om, hvad der er den bedste løsning til din bolig.

Kyndig rådgivning og vejledning

Vi står klar til at rådgive og vejlede dig, hvis du har spørgsmål til, hvad forsatsvinduer kan gøre for din bolig og din økonomi. Vi har nogle kyndige fagfolk, der tager en uforpligtende snak med dig om dine muligheder.

Kontakt os for nærmere aftale eller spørgsmål på telefon (+45) 29 28 57 60 eller på e-mail torpglas@gmail.com.​

Kontakt vores glarmester og få et uforpligtende tilbud

Derudover er du altid velkommen til at ringe til vores glarmester, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for vinduer, glas, rammer og spejle, eller hvis du ønsker priser.

Kontakt os i dag