Energiruder

Udskiftning af termoruder til energiruder

Hos Torp Glas tilbyder vi udskiftning af termoruder på mål til konkurrencedygtige priser for private og erhverv i Gentofte, Lyngby, Hellerup og omegn. Vi kan også tilbyde montering af termovinduer efter mål i nybyggeri og tilbygninger.

Udskiftning af termoruder er altid rentabelt, hvis der er tale om ældre termovinduer eller forsatsvinduer. Vi tilbyder naturligvis montering af termoruder efter mål, så ruden bliver tilpasset bygningen.

Din energioptimering starter med nye termoglas

De fleste former for energioptimering starter med en udskiftning af termoglas, eftersom vinduernes glas udgør en stor yderflade.

Træk, kuldebroer og varmetab koster på varmeregningen, miljøet og indeklimaet – og montering af termoruder sker med moderne termoglas, som både holder kulden ude og varmen inde.

Dertil kommer, at moderne vinduer er langt mere funktionelle og praktiske end ældre vindueselementer.

Rådgivning og vejledning i forbindelse med udskiftning af termovinduer

​Vi tilbyder udskiftning af termoruder på mål, men også efter behov. Vi kommer gerne med råd og vejledning, hvis du ønsker det, så du kan få en god løsning, der passer til din økonomi på både kort og lang sigt.

Vi rådgiver også gerne om valg af materialer, farver og ruder, for der er mange forskellige muligheder. Det kan for eksempel være lydisolerende vinduer ud til en befærdet vej, og vi kan også tage hensyn til sol-vendte vinduer.

Kontakt os og indhent en pris på montering af termoruder på mål

Vi har åbent fra tirsdag til fredag fra kl. 14.00 til kl. 16.00, hvor vi gerne drøfter muligheden for udskiftning af termoruder på mål, men du kan altid ringe til os på telefon (+45) 29 28 57 60 eller skrive til os på vores e-mail torpglas@gmail.com, hvis det passer dig bedre.

Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig på nye termovinduer. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Kontakt vores glarmester og få et uforpligtende tilbud

Derudover er du altid velkommen til at ringe til vores glarmester, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for vinduer, glas, rammer og spejle, eller hvis du ønsker priser.

Kontakt os i dag