Udskiftning af vinduer

​Udskiftning af vinduer efter mål – nye vinduer leveres og monteres

Er vinduerne i huset utætte, trækker det ind med kold luft, og kunne du tænke dig at spare penge på din varmeregning, samtidig med at du får et bedre indeklima og skåner miljøet?

Hos Torp Glas hjælpe dig med nye ruder. Vi tilbyder professionel montering af vinduer efter mål for både private og erhverv i Lyngby, Hellerup, Gentofte og de omkringliggende områder. Så er det blevet tid til nye vinduer, står vi klar med den rette løsning.

Fordelene ved at få monteret nye vinduer

Der er mange fordele ved at udskifte de gamle og utætte vinduer med nye vinduer. Du kan blandt andet opnå følgende fordele:

  • Du slipper for træk og kuldebroer
  • Du får et bedre indeklima
  • Du kan opnå store besparelser på varmeregningen, idet du undgår varmetab
  • Du kan skåne miljøet

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en udskiftning af vinduer koster. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer du skal have udskiftet, hvor store de skal være, og hvilket materiale de skal være fremstillet af.

Vi tilbyder altid kompetent rådgivning og vejledning, så du kan være sikker på at få den helt rigtige løsning, der lever op til dine ønsker og behov, og som passer ind i bygningens stil.

Hvis du kunne tænke dig at få en specifik pris på lige netop de nye vinduer, der matcher dine behov, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os og indhent et tilbud på montering af vinduer efter mål

Har du nogle spørgsmål om udskiftning af vinduer, kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at få monteret helt nye vinduer, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den montering af vinduer, der passer til dig og din bygning? Så er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du skal bare ringe til os på telefon (+45) 29 28 57 60 eller skrive til vores e-mail torpglas@gmail.com. Alternativt er du også velkommen til at kigge forbi os tirsdag-fredag mellem kl. 14-16.​

Kontakt vores glarmester og få et uforpligtende tilbud

Derudover er du altid velkommen til at ringe til vores glarmester, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for vinduer, glas, rammer og spejle, eller hvis du ønsker priser.

Kontakt os i dag